Gestió de Projectes & Interiorisme

Oferim serveis d'assessoria, màrqueting i vendes per a propietats de nova construcció i projectes en planificació. Proporcionem una solució integral per a promotors immobiliaris i inversors, cobrint tots els aspectes des de la compra fins a la finalització del projecte. El nostre equip està preparat per assistir-te, ja sigui que busques vendre o invertir en una propietat, o renovar i reformar la teva llar.

El nostre equip de Gestió de Projectes compta amb àmplia experiència i ofereix un servei complet que abasta des de l'adquisició, el disseny i la construcció, fins al lliurament final. El nostre equip de Disseny Intern pot ajudar amb el disseny d'interiors i oferim descomptes a les millors marques de mobles a través de la nostra empresa.

Amb la combinació de Gestió de Projectes. Disseny i agent Immobiliari de Chibas Properties sota el nostre sostre, oferim un paquet complet per a totes les teves necessitats, incloent les últimes tendències de disseny, estils elegants, creativitat, solucions per al pressupost i estalvi de temps.

Més que una agència immobiliària, som socis per a tota la vida

Planos de construccion

Necessiteu renovar una propietat?

CAPTCHA

Chibas Properties, profesionales inmobiliarios en Málaga

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.