La casa dels teus somnis

Si busques planificar el teu retir, elevar el benestar de la teva família, o si desitges mudar-te a la Costa del Sol per treballar a distància, has arribat al lloc correcte.

DESCOBREIX COM T'AJUDEM

VIVINT EL SOMNI

COSTA DEL GOLF

Si ets un entusiasta del golf, ets al millor lloc possible. La "Costa del Golf" és la principal destinació de golf a Europa per a vacances i turistes residencials, comptant amb més de 70 camps de primera categoria els carrers i avingudes adjacents dels quals estan adornats amb magnífics habitatges disponibles per a la compra, ja sigui per a ús personal o com a inversió.

La comunitat de golf a la costa del Sol reflecteix també la rica diversitat multinacional de la zona, un autèntic gresol de jugadors de golf de totes les cultures, edats, gèneres i nivells d'habilitat. L'ambient als clubs de golf és enriquidor socialment i molt actiu, brindant als golfistes una segona llar.

JUGANT A GOLF

365 DIES A L'ANY

El 1997, com a avantsala de la Copa Ryder a Valderrama, van començar a aparèixer nous rètols al llarg de la costa: "Costa del Sol - Costa del Golf". Encara que aquest eslògan podria haver estat creat per les autoritats turístiques locals, no va ser només una astuta estratègia de màrqueting. La Costa del Sol realment mereix aquesta descripció.

Avui dia, la costa compta amb més de 70 camps de golf, la major quantitat en qualsevol àrea similar a Andalusia, Espanya o fins i tot Europa. Estan distribuïts al llarg de 120 quilòmetres de litoral. Marbella, amb 15 camps, té la major quantitat de qualsevol municipi a Espanya, seguida pels municipis veïns de Mijas i Benahavis (aquest darrer amb el nombre més gran de camps per habitant a Espanya).

ON JUGAR GOLF?

Què podem fer per vostè?

Venem propietats per tota la Costa del Sol, especialment a Marbella i rodalies. Treballem en estreta cooperació amb els nostres clients. Contacteu amb nosaltres o utilitzeu el següent formulari de contacte.

CAPTCHA

EL LUXE DE VIURE A LA COSTA DEL SOL

Propietats destacades al teu abast

Immobles destacats

Venda de local comercial a Málaga

185.000 €

2
101

El Palo, Málaga
Local comercial • Venda
Venda de garatge a Málaga

37.500 €

32
1
Centro, Málaga
Garatge • Venda
Venda de pis a Málaga

280.000 €

3
1
85
1
El Palo, Málaga
Pis • Venda
Venda de terreny a Málaga

85.000 €

1
1
12000
4
Camino Olías, Málaga
Terreny • Venda
Venda de garatge a Málaga
Rebaixat

28.000 €

19
1
El Palo, Málaga
Garatge • Venda
Saló
Novetat

725.000 €

3
3
152

Real Altavista Mijas, Málaga
Àtic • Venda

Chibas Properties, profesionales inmobiliarios en Málaga

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.