Guia per a compradors

EXCLUSIU SERVEI IMMOBILIARI PER A VOSTè

Considereu adquirir un immoble a Espanya? El nostre equip d'experts en béns arrels està llest per assistir-hi en la recerca de la seva ideal llar, ja sigui una vila luxosa, un apartament modern o qualsevol altre tipus de propietat que estigui en venda al territori espanyol. Comptem amb una extensa xarxa que inclou amos de propietats, constructors i diversos agents del sector, assegurant així una oferta exclusiva i selecta d´immobles a través dels nostres consultors.

Inicia'ns el nostre servei amb una entrevista per comprendre a fons els seus requisits i desitjos. Seguit d'això, us presentem una acurada selecció de propietats. Amb base a les vostres impressions, afinem la cerca fins a concretar una llista curta d'opcions significatives per visitar. Us proporcionem acompanyament durant tot el recorregut de les visites. Important destacar que la nostra remuneració corre per compte del venedor, cosa que significa que el nostre servei és completament gratuït per a vostè fins al moment de la compra.

ANàLISI DETALLADA DELS SEUS REQUERIMENTS

Us enviarem un correu electrònic amb un catàleg de propietats que coincideixin amb els vostres criteris, incloent exclusives de Chibas Properties, ofertes no publicitades i col·laboracions especials. Vostè decideix quines propietats voleu visitar i nosaltres organitzem l'itinerari. Podem trobar-nos a la nostra seu o si ho prefereix, oferim recollir-lo a la seva ubicació actual per a la seva comoditat i així ser els seus guies durant el dia. Per a més informació, contacteu amb nosaltres a info@chibasproperties.com o poseu-vos directament amb els nostres assessors especialitzats. Estem a la vostra disposició per ajudar-vos.

Guia per a venedors

EL NOSTRE EQUIP IMMOBILIARI I EXPERTS MULTIDISCIPLINARIS ESTAN A LA VOSTRA DISPOSICIó

La nostra passió és la nostra feina i comptem amb agents altament qualificats. L'equip es complementa amb creadors de contingut, especialistes en màrqueting, aparadors. fotògrafs i una àmplia xarxa dagents associats.

ESTRATèGIES DE VENDA PERSONALITZADES PER SATISFER ELS SEUS REQUERIMENTS

Vostè té la llibertat d'escollir com voleu que venguem la vostra propietat: a través de la nostra xarxa de col·laboradors, amb un contracte d'exclusivitat o mitjançant una llista discreta. Vostè defineix el pla de màrqueting i nosaltres l'executem respectant la seva privadesa i acordant la freqüència i anticipació de les visites de possibles compradors.

EXTENSES XARXES DE COL·LABORACIó A ESPANYA I EL MóN

Col·laborem amb les agències immobiliàries més prestigioses tant a la Costa del Sol com internacionalment. Si ho desitgeu, difondrem el vostre anunci als portals immobiliaris més concorreguts i compartirem la informació amb tots els agents de la zona. També treballem amb els millors operadors immobiliaris de diferents països.

FOTOGRAFIES D´ALTA QUALITAT, ESTILISME DE VENDA I MOBLAT VIRTUAL INCLOSOS

Ressaltarem el millor de la seva propietat eliminant obstacles de venda. Escollirem les millors perspectives per capturar l'essència de casa seva en imatges. El nostre equip compta amb els fotògrafs i els estilistes d'immobles més talentosos del sector.

UNA MARCA FORTA I EL DOMINI DEL MàRQUETING DIGITAL IMPULSEN LES NOSTRES VENDES

Estem visibles on la gent es troba i dominem completament el màrqueting modern: digital, xarxes socials, portals immobiliaris, publicitat gràfica, impresos, esdeveniments de portes obertes i xarxes internacionals.

UNA COMISSIó TRANSPARENT - MàXIM VALOR PELS SEUS DINERS

Creiem fermament a la nostra feina. Vostè pagarà només pels nostres serveis quan l'operació es concreti. Sempre sabrà per què paga.

BENEFICIS úNICS DELS NOSTRES SOCIS

Representem diverses marques de llar d´alta qualitat. Importem, comercialitzem i venem a Espanya molts productes i materials de luxe, oferint descomptes exclusius pels nostres clients immobiliaris.

SERVEI EXCEPCIONAL DEL NOSTRE EQUIP PER A VOSTè

El client satisfet és el nucli del nostre negoci i el bon servei al client és el nostre valor més important.

Què podem fer per vostè?

Venem propietats per tota la Costa del Sol, especialment a Marbella i rodalies. Treballem en estreta cooperació amb els nostres clients. Contacteu amb nosaltres o utilitzeu el següent formulari de contacte.

CAPTCHA

Chibas Properties, profesionales inmobiliarios en Málaga

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.