Inversió Immobiliària

Si busques planificar el teu retir, elevar el benestar de la teva família, o si desitges mudar-te a la Costa del Sol per treballar a distància, has arribat al lloc correcte.

DESCOBREIX COM T'AJUDEM

L'opció de residència mitjançant inversió a Espanya ha guanyat popularitat entre inversors internacionals en anys recents, a causa dels seus avantatges. Aquest esquema es presenta com una solució ideal per a individus i famílies buscant establir un pla alternatiu o de contingència per al futur.

sense visat

Actualment, ciutadans de prop de 60 nacions poden entrar a Espanya per fins a 90 dies sense requerir un visat, incloent persones de la majoria dels països llatinoamericans i Estats Units.

Els inversors i les seves famílies que compleixin amb els criteris poden obtenir la residència legal mentre visiten Espanya com a turistes. En presentar la sol·licitud de residència durant la vostra estada, el govern espanyol té un termini de 20 dies laborals per respondre. Això significa que els inversors poden viatjar a Espanya, adquirir una propietat durant uns 90 dies i tornar al seu país amb la targeta de residència. La residència obtinguda a través de la inversió s'atorga inicialment per dos anys, i es pot renovar per períodes de cinc anys sempre que es mantingui la inversió.

sense obligació de ser present físicament

La renovació o el manteniment de la residència no exigeix la presència física de l'individu. Aquest aspecte ha estat clau per a nombrosos inversors que prefereixen no interrompre les activitats empresarials a l'estranger. D'aquesta manera, poden continuar vivint fora d'Espanya i traslladar-se al país quan ho considerin convenient.

autonomia completa en la gestió de la inversió

Els inversors tenen plena autonomia sobre la inversió, sense la intervenció de tercers o empreses en el procés migratori. En cas d'inversions en béns arrels, l'inversor és el propietari directe de l'immoble. Si es decideix invertir 1 milió d'euros, aquesta quantitat es manté íntegrament al compte bancari personal de l'inversor a Espanya. Aquesta independència en la gestió de la inversió ha generat una confiança considerable entre els ciutadans estrangers i els ha incentivat a invertir a Espanya.

durada

La residència obtinguda mitjançant inversió pot evolucionar cap a una residència de llarga durada si l'estranger resideix de manera ininterrompuda a Espanya durant un mínim de cinc anys. Aquesta categoria de residència permet treballar i ja no depèn de mantenir una inversió concreta o de demostrar la disponibilitat de fons. . Això no obstant, cal que resideixin de manera constant a Espanya durant el període estipulat. Cal destacar que, per a la residència obtinguda a través d'inversió, no n'hi ha prou simplement invertir i continuar residint a l'estranger. El període estàndard de residència per qualificar per a la nacionalitat espanyola és de 10 anys.

familiars

La residència obtinguda mitjançant inversió pot evolucionar cap a una residència de llarga durada si l'estranger resideix de manera ininterrompuda a Espanya durant un mínim de cinc anys. Aquesta categoria de residència permet treballar i ja no depèn de mantenir una inversió concreta o de demostrar la disponibilitat de fons. . Això no obstant, cal que resideixin de manera constant a Espanya durant el període estipulat. Cal destacar que, per a la residència obtinguda a través d'inversió, no n'hi ha prou simplement invertir i els fills solters majors de 18 anys poden ser inclosos en el procés de residència sempre que depenguin econòmicament de l'inversor principal.
A més, els familiars dependents poden viure a Espanya sense l?inversor principal.

treball

Els inversors tenen la llibertat de treballar a Espanya sense limitacions. No obstant això, certs residents legals no tenen permís per exercir tasques remunerades al país. Tot i que la majoria dels inversors no planegen treballar a Espanya. alguns valoren tenir aquesta opció disponible en cas que la necessitin.

fiscalitat

Si els residents legals no romanen físicament a Espanya per més de 183 dies, no se'ls classifica automàticament com a residents fiscals. Això representa un avantatge significatiu per als inversors, ja que els permet continuar vivint a l'estranger sense ser considerats residents fiscals a Espanya.

EL LUXE DE VIURE A LA COSTA DEL SOL

Propietats destacades al teu abast

Immobles destacats

Venda de local comercial a Málaga

185.000 €

2
101

El Palo, Málaga
Local comercial • Venda
Venda de garatge a Málaga

37.500 €

32
1
Centro, Málaga
Garatge • Venda
Venda de pis a Málaga

280.000 €

3
1
85
1
El Palo, Málaga
Pis • Venda
Venda de terreny a Málaga

85.000 €

1
1
12000
4
Camino Olías, Málaga
Terreny • Venda
Venda de garatge a Málaga
Rebaixat

28.000 €

19
1
El Palo, Málaga
Garatge • Venda
Saló
Novetat

725.000 €

3
3
152

Real Altavista Mijas, Málaga
Àtic • Venda

Què podem fer per vostè?

Venem propietats per tota la Costa del Sol, especialment a Marbella i rodalies. Treballem en estreta cooperació amb els nostres clients. Contacteu amb nosaltres o utilitzeu el següent formulari de contacte.

CAPTCHA

Chibas Properties, profesionales inmobiliarios en Málaga

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.